Wat anderen over mij zeggen

Thea:

Simone is een fantastische coach! ‘Rust’ en ‘ruimte’ is wat zij heeft geboden en dat heeft het mij ook gebracht. Door het stellen van de juiste vragen en samen te onderzoeken, komen er mooie processen tot stand. Waarbij antwoorden op vragen en onzekerheden vanzelf naar voren komen. Zeer waardevol voor de keuzes die ik dagelijks maak in zowel mijn werk als privé leven. Simone’s manier van coachen heb ik ervaren als deskundig, warm, laagdrempelig, veilig, respectvol en transparant.

Baldur:

Simone ken ik als een rustige, rationele vrouw. In haar uitstraling ervaar ik oordeelloosheid. Dat schepte bij mij vertrouwen. Ze beschikt over een diversiteit aan tools. Daarmee kreeg ik verschillende praktische handvatten bij mijn hulpvraag. Ik vind haar ook relativerend, met ruimte voor humor. Simone is als persoon no nonsense, beschikt over veel kennis en kan recht door zee zijn. Maar op een manier die ik zou omschrijven als ‘met gevoel.’ Ik heb Simone ervaren als capabel coach die in de verhouding ratio en gevoel, een gezonde balans uitstraalt.

Linda:

Ik kwam bij Simone in een periode dat ik zocht naar mogelijkheden om te veranderen van werk, maar niet zo goed wist wat er bij mij zou passen. Simones begeleiding en de gesprekken heb ik als heel positief en helpend ervaren. Ze gaf me meer dan waar ik in eerste instantie voor kwam. Tijdens de gesprekken kreeg ik inzicht in mezelf, mijn zelfbeeld, mijn kwaliteiten en mogelijkheden. Voor het eerst na lange tijd begon het weer te bruisen vanbinnen en ontstond er die fijne positieve flow van waaruit ik 1) veel energie gekregen heb 2) meer zelfvertrouwen en levensvreugde ervaar en 3) ontzettend veel zin heb om met mijn nieuwe plannen aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik het vertrouwen dat ik dit ook kan, omdat het aansluit bij wie ik ben en wat ik aan talenten in me heb. De bezoeken waren iets waar ik wekelijks naar uit keek; positief, motiverend, fijne sfeer, prettige feedback. Elke keer had ik weer een aantal dingen over mezelf bijgeleerd en leerde ik aan de hand daarvan vooruitkijken. Ik beveel Simone warm aan, ze brengt je op een hele prettige manier verder op het pad wat je loopt.

Tjetske:

In mijn zoektocht naar een nieuw professioneel doel in mijn leven, kwam ik voor een loopbaantraject bij Simone terecht. Zij had hiervoor een methodische aanpak die mij stapsgewijs steeds een stuk dieper in de zoektocht bracht. Door Simone werd deze methodiek ook zeer goed begeleid. Zij was zelf goed voorbereid, reflecteerde goed en had leuke opdrachten om abstracte delen meer sprekend te maken. Ik heb Simone als zeer betrokken ervaren, open en warm. Heel fijn om dit pad samen met haar te bewandelen”.

Melissa:

“Tijdens mijn zoektocht naar de vervolg stap in mijn carrière heb ik onder begeleiding van Simone een loopbaantraject doorlopen. Simone is een rustige, positieve en betrokken coach die op de juiste momenten de juiste vragen stelt. Door de combinatie van professionaliteit, oprechte interesse en humor keek ik uit naar iedere sessie. Daarnaast heeft het mij veel inzichten gebracht welke mij ook helpen in mijn huidige functie. Het geeft rust en zelfvertrouwen om te weten wie ik ben, wat ik wil en waar ik energie van krijg. Simone heeft hier een grote bijdrage in geleverd.”

Marja:

“Toen ik bij Simone kwam, wist ik dat ik het werk wat ik altijd gedaan had, niet meer kon doen. Hierdoor miste ik op meerdere fronten focus in mijn leven. Samen met Simone heb ik nieuwe doelen geformuleerd wat ertoe leidde dat ik in werk en ook in mijn priveleven meer rust heb gevonden. Ook heb ik geleerd om mijn eigen grenzen goed aan te voelen en te bewaken. Tijdens dit traject werd me duidelijk wat de sterke punten zijn waarop ik kan vertrouwen. Simone heeft mij tijdens de sessies veel inzichten gegeven, waardoor ik me meer bewust werd van mijn patronen en welke stappen ik kon zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben blij met de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Simone’s aanpak is analyserend en door de oefeningen heb ik het ook ervaren als spelenderwijs aan de slag zijn. Haar rust en vertrouwen maken Simone voor mij een fijne coach.”