Aanbevelingen

Cissy:

Simone is een vriendelijke, rustige en kundige vrouw, die goed kan luisteren en mee kan denken. Tijdens onze gesprekken werd mijn, in eerste instantie, opgestelde doel steeds helderder en concreter.

De juiste vragen en een praktische insteek hebben mij heel goed geholpen in het krijgen van inzicht in patronen waar ik zelf veel last van had. Ik heb waardevolle handvatten, antwoorden en inzichten gekregen die mij helpen om anders naar bepaalde situaties (zowel op werk als privé) te ‘kijken’. Wat ik vanuit mijn eigen werk voor een deel al wist, mag ik nu zelf gaan toepassen. Confronterend in eerste instantie maar …. het werkt! Je kunt een ander niet veranderen maar wel jezelf! 😉
Dank je wel voor de fijne gesprekken. 

Martijn:

Via mijn werkgever ben ik bij Simone terecht gekomen. Doordat Simone een erg goed luisterend oor heeft gecombineerd met het stellen van de juiste vragen kwam zij al snel tot de kern.

Ze weet haar kennis en kunde op en fijne manier te brengen, gevolgd door een goed resultaat. Kortom een erg fijne coach die ik iedereen kan aanraden!

Sandra:

Wat ben ik blij dat ik bij Simone terecht ben gekomen. De ontmoeting voelde vanaf het eerste moment vertrouwd. Simone is duidelijk, meelevend en heeft me meerdere handvaten gegeven om triggers de baas te kunnen.

En me laten weten en voelen dat ik er toe doe. Allemaal dingen die ik nodig had. Na elk bezoek bij Simone voelde ik me rustig en ik ga een stuk zekerder mijn toekomst tegemoet.
Wanneer het nodig mocht zijn zal ik zeker bij Simone terugkomen.

KIM:

Prettig, toegankelijk persoon. Laat je op je gemak voelen, door open houding, niet oordelend. Begeleid goed in naar jezelf kijken, stelt goeie vragen, laat je zelf nadenken over je eigen proces.

Interessante theorieën gebruiken, tips boeken.

Peter:

Na een lastige periode en behoorlijk wat zelfstudie, heb ik toch de stap gezet om hulp te zoeken. Ik ben uitgekomen bij Simone, en ben erg blij met haar hulp. 

Zowel inhoudelijk en procesmatig heeft zij mij verder geholpen in een richting waar ikzelf tot vooruitgang en inzicht ben gekomen. Simone is rustig, ziet hoofd en bijzaken scherp, en is lekker ‘down to earth’, precies wat bij mij past. Erg blij met haar hulp om weer stappen vooruit te zetten.

Petra:

Ik heb de coaching van Simone als zeer prettig ervaren. Simone is een rustige, geduldige, meedenkende coach.

Stap voor stap heeft zij mij door het proces heen geholpen. Ik heb inzicht gekregen wat ik belangrijk vind in mijn werk. Dat heeft mij geholpen om gericht te zoeken naar een passende nieuwe baan.

Mariëlle:

Ik had met Simone meteen een klik. Zij is rustig, toegankelijk en een fijne gesprekspartner.

Ze dacht met me mee, zette me op een prettige manier aan het denken en liet mij zelf de oplossingen vinden die bij mij pasten. Betrokken en professioneel, ik beveel haar zeker aan.

Mandy:

Simone heeft mij ontzettend geholpen met het ontdekken van mijzelf. Ze heeft mij dingen in laten zien, zoals mijn valkuilen maar vooral mijn krachten. Veel dingen weet je eigenlijk wel al, maar het was vooral heel verhelderend om er op een andere manier naar te kijken.

En hoe cliché het ook klinkt, maar om er echt even bij stil te staan dat je niet de enige bent die met bepaalde valkuilen worstelt en dat tegen over elke valkuil ook een kracht staat! Dit is slecht één voorbeeld van de waardevolle dingen die ik geleerd heb van Simone. Ik heb Simone ervaren als een mooi mens met passie voor haar werk, betrokken, geduldig en oprecht. En dit paste voor mij en mijn hulpvraag heel goed!

Sandy:

Ik ben zeer tevreden over de aanpak en structuur van Simone. Heb een super goed gevoel en inzichten gekregen ik nodig had door mee te denken en goede vragen te stellen!

Erg blij mee en heeft me meer zelfvertrouwen gegeven, bedankt Simone, Ik ben blij dat ik dit traject heb gevolgd.

Ilse:

Het ontwikkeltraject wat ik bij Simone Donker heb gevolgd heb ik als zeer prettig ervaren. Simone stelt de juiste vragen op een rustige, professionele en betrokken manier waardoor je je snel op je gemak voelt.

Door middel van het ontwikkeltraject heb ik niet alleen antwoorden gekregen op vragen als ‘waar liggen mijn kwaliteiten’ en ‘welke functies sluiten daarbij aan’, maar ook op vragen als ‘wat wil ik’ en ‘wat vind ik belangrijk’. Heel waardevol voor de toekomst.

Leon:

Ik was al een tijd niet gelukkig in mijn werk en wilde graag verandering. Ik wist niet zo goed welke richting waardoor ik geen stappen durfde te zetten. Op advies ben ik bij Simone terecht gekomen en ik kan alleen maar stellen dat dit een schot in de roos was.

Ik heb Simone ervaren als een rustige coach die met een open en rationele blik naar de uitdagingen kijkt. De afwisseling tussen verschillende methoden en skills maar ook een gezonde dosis humor stelde mij gerust. Het traject heeft mij meer gebracht dan alleen inzicht in mijn professionele leven, het heeft ook zelfvertrouwen en inzicht gegeven in mijzelf. Binnenkort begin ik bij een nieuwe baan welke ik vol zelfvertrouwen en zelfkennis tegemoet ga.

Gerben:

Mijn dank is groot. Wat een fijne pelgrimstocht hebben wij doorlopen. Van een vaag gevoel naar concrete praktische stappen. Van wazige ideeën naar helderheid.

Simone observeert, oordeelloos, kalm en vol levenslust. Ze weet met uiterste precisie de kern van je vraagstuk bloot te leggen. Met vlijmscherpe opmerkingen helpt ze je verder. Ze is betrokken, werkt samen met jou naar een uitkomst. Altijd in een ontspannen sfeer die uitnodigt tot (zelf)onderzoek. Ze kijkt écht naar wie ze voor zich heeft en wat je nodig hebt om stap(jes/pen) verder te komen. Een vrouw vol rust, in een fijne atmosfeer. Een bezield gevoel in de (coach)ruimte. Uit menig coach-sessie kwam ik vol energie terug. Gretig om aan de slag te gaan met het nieuw geboden ‘huiswerk’.


Simone brengt een goed gevulde rugzak aan methodologieën en werk- en coachervaring mee. Dit zie je ook terug in haar werk-map, wat een juweeltje. Fijne gereedschappen, werkbladen en opdrachten brengen je steeds een stapje dichterbij het antwoord op de gestarte zoektocht. Ze kijkt écht naar wie je bent, wat je nodig hebt en wat je kunt (zelfs als je dit zelf nog niet (altijd) doorziet). Een waardige mede-pelgrim voor ‘de grote vragen des levens’.

Thea:

Simone is een fantastische coach! ‘Rust’ en ‘ruimte’ is wat zij heeft geboden en dat heeft het mij ook gebracht.

Door het stellen van de juiste vragen en samen te onderzoeken, komen er mooie processen tot stand. Waarbij antwoorden op vragen en onzekerheden vanzelf naar voren komen. Zeer waardevol voor de keuzes die ik dagelijks maak in zowel mijn werk als privé leven. Simone’s manier van coachen heb ik ervaren als deskundig, warm, laagdrempelig, veilig, respectvol en transparant.

Linda:

Ik kwam bij Simone in een periode dat ik zocht naar mogelijkheden om te veranderen van werk, maar niet zo goed wist wat er bij mij zou passen.

Simones begeleiding en de gesprekken heb ik als heel positief en helpend ervaren. Ze gaf me meer dan waar ik in eerste instantie voor kwam. Tijdens de gesprekken kreeg ik inzicht in mezelf, mijn zelfbeeld, mijn kwaliteiten en mogelijkheden.

Voor het eerst na lange tijd begon het weer te bruisen vanbinnen en ontstond er die fijne positieve flow van waaruit ik 1) veel energie gekregen heb 2) meer zelfvertrouwen en levensvreugde ervaar en 3) ontzettend veel zin heb om met mijn nieuwe plannen aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik het vertrouwen dat ik dit ook kan, omdat het aansluit bij wie ik ben en wat ik aan talenten in me heb.

De bezoeken waren iets waar ik wekelijks naar uit keek; positief, motiverend, fijne sfeer, prettige feedback. Elke keer had ik weer een aantal dingen over mezelf bijgeleerd en leerde ik aan de hand daarvan vooruitkijken.

Ik beveel Simone warm aan, ze brengt je op een hele prettige manier verder op het pad wat je loopt.

Baldur:

Simone ken ik als een rustige, rationele vrouw. In haar uitstraling ervaar ik oordeelloosheid. Dat schepte bij mij vertrouwen.

Ze beschikt over een diversiteit aan tools. Daarmee kreeg ik verschillende praktische handvatten bij mijn hulpvraag. Ik vind haar ook relativerend, met ruimte voor humor. Simone is als persoon no nonsense, beschikt over veel kennis en kan recht door zee zijn. Maar op een manier die ik zou omschrijven als ‘met gevoel. Ik heb Simone ervaren als capabel coach die in de verhouding ratio en gevoel, een gezonde balans uitstraalt.

Melissa:

Tijdens mijn zoektocht naar de vervolg stap in mijn carrière heb ik onder begeleiding van Simone een loopbaantraject doorlopen.

Simone is een rustige, positieve en betrokken coach die op de juiste momenten de juiste vragen stelt. Door de combinatie van professionaliteit, oprechte interesse en humor keek ik uit naar iedere sessie. Daarnaast heeft het mij veel inzichten gebracht welke mij ook helpen in mijn huidige functie. Het geeft rust en zelfvertrouwen om te weten wie ik ben, wat ik wil en waar ik energie van krijg. Simone heeft hier een grote bijdrage in geleverd.

Marja:

Toen ik bij Simone kwam, wist ik dat ik het werk wat ik altijd gedaan had, niet meer kon doen. Hierdoor miste ik op meerdere fronten focus in mijn leven. Samen met Simone heb ik nieuwe doelen geformuleerd wat ertoe leidde dat ik in werk en ook in mijn priveleven meer rust heb gevonden. Ook heb ik geleerd om mijn eigen grenzen goed aan te voelen en te bewaken. Tijdens dit traject werd me duidelijk wat de sterke punten zijn waarop ik kan vertrouwen. Simone heeft mij tijdens de sessies veel inzichten gegeven, waardoor ik me meer bewust werd van mijn patronen en welke stappen ik kon zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben blij met de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt.

Simone’s aanpak is analyserend en door de oefeningen heb ik het ook ervaren als spelenderwijs aan de slag zijn. Haar rust en vertrouwen maken Simone voor mij een fijne coach.

Tjetske:

In mijn zoektocht naar een nieuw professioneel doel in mijn leven, kwam ik voor een loopbaantraject bij Simone terecht. Zij had hiervoor een methodische aanpak die mij stapsgewijs steeds een stuk dieper in de zoektocht bracht.

Door Simone werd deze methodiek ook zeer goed begeleid. Zij was zelf goed voorbereid, reflecteerde goed en had leuke opdrachten om abstracte delen meer sprekend te maken.

Ik heb Simone als zeer betrokken ervaren, open en warm. Heel fijn om dit pad samen met haar te bewandelen”.
Chat
💬 Hulp nodig?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?