Wat anderen over mij zeggen

Tjetske:
In mijn zoektocht naar een nieuw professioneel doel in mijn leven, kwam ik voor een loopbaantraject bij Simone terecht. Zij had hiervoor een methodische aanpak die mij stapsgewijs steeds een stuk dieper in de zoektocht bracht.

Door Simone werd deze methodiek ook zeer goed begeleid. Zij was zelf goed voorbereid, reflecteerde goed en had leuke opdrachten om abstracte delen meer sprekend te maken.

Ik heb Simone als zeer betrokken ervaren, open en warm. Heel fijn om dit pad samen met haar te bewandelen”.

Melissa:
“Tijdens mijn zoektocht naar de vervolg stap in mijn carrière heb ik onder begeleiding van Simone een loopbaantraject doorlopen.

Simone is een rustige, positieve en betrokken coach die op de juiste momenten de juiste vragen stelt. Door de combinatie van professionaliteit, oprechte interesse en humor keek ik uit naar iedere sessie. Daarnaast heeft het mij veel inzichten gebracht welke mij ook helpen in mijn huidige functie. Het geeft rust en zelfvertrouwen om te weten wie ik ben, wat ik wil en waar ik energie van krijg. Simone heeft hier een grote bijdrage in geleverd.”

Marja:
“Toen ik bij Simone kwam, wist ik dat ik het werk wat ik altijd gedaan had, niet meer kon doen. Hierdoor miste ik op meerdere fronten focus in mijn leven. Samen met Simone heb ik nieuwe doelen geformuleerd wat ertoe leidde dat ik in werk en ook in mijn priveleven meer rust heb gevonden. Ook heb ik geleerd om mijn eigen grenzen goed aan te voelen en te bewaken. Tijdens dit traject werd me duidelijk wat de sterke punten zijn waarop ik kan vertrouwen. Simone heeft mij tijdens de sessies veel inzichten gegeven, waardoor ik me meer bewust werd van mijn patronen en welke stappen ik kon zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben blij met de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt.

Simone’s aanpak is analyserend en door de oefeningen heb ik het ook ervaren als spelenderwijs aan de slag zijn. Haar rust en vertrouwen maken Simone voor mij een fijne coach.”

Sluit Menu