APK Coachingsgesprek

Vind je het fijn om te kunnen sparren met een professioneel coach als het jou uitkomt? Wil je graag af en toe een coachingsgesprek zonder een heel traject aan te gaan? Dan biedt een APK uitkomst, maar dan niet voor je auto maar voor je eigen welbevinden. Het APK coachingsgesprek vindt plaats als jij het nodig hebt, bijvoorbeeld eenmalig, een keer per maand of per kwartaal. Zowel online als in mijn coachruimte in Woerden.

Je kunt met allerlei soorten vragen terecht voor een eenmalig APK coachingsgesprek. De gesprekken zijn altijd op maat, op basis van jouw behoeften. Het verschil met een coachingstraject is dat je per gesprek kijkt waar je mee aan de slag wilt, terwijl je in een coachingstraject een periode werkt aan het vooraf geformuleerde doel.

Een APK coachingsgesprek is geschikt voor jou als je:

  • Graag een relatie wilt opbouwen met een coach die jou steeds beter leert kennen, maar niet vast wil zitten aan een traject
  • Met iemand wilt sparren over waar je tegenaan loopt in je werk of privéleven en daarin graag je patronen wilt ontdekken
  • Graag een stok achter de deur wilt om aan de slag te gaan
  • Als beginnend (< 3 jaar ervaring) leidinggevende op zoek bent naar handvatten om leuker en makkelijker leiding te geven
  • Een onafhankelijke sparringpartner zoekt, iemand die je kunt vertrouwen om je zorgen mee te delen
  • Je gedachten en gevoelens op een rijtje wilt zetten.
  • In vertrouwelijkheid wilt sparren over een (complexe) casus die je als leidinggevende onder handen hebt.
  • Je onzeker voelt over een stap die je wilt gaan zetten en daardoor vast dreigt te lopen
  • Meer focus wilt aanbrengen
  • Steeds getriggerd wordt in dezelfde soort situaties en je graag wilt onderzoeken waar het vandaan komt en hoe je anders kan reageren

Hoe begeleid ik jou?

Tijdens de coachingsgesprekken gebruik ik verschillende methodieken, zoals: Transactionele Analyse, de psychologie van Jung, Voice Dialogue, de kernkwadranten van Ofman, Innerlijk kind werk en Acceptance & Commitment Therapy (ACT).

Wat levert een APK Coachingsgesprek je op?

Af en toe een gesprek met een coach voeren, zorgt voor een algemeen gevoel van welbevinden. Je zit nu eenmaal lekkerder in je vel als je van tijd tot tijd met iemand kan sparren over waar je tegenaan loopt. Het kan ook ontzettend prettig zijn om je verhaal te doen bij een onafhankelijke coach. Je krijgt nieuwe inzichten waarmee je zelf aan de slag kunt. 

Je vindt meer rust in de situatie waarin je zit omdat je weet waar je invloed op hebt en waarop niet maar ook omdat je beter weet hoe je iets moet aanpakken. Je krijgt als het ware de regie weer terug. Ook ontdek je waar je behoeften liggen en door de stok achter de deur ga je daar ook echt invulling aan geven. Kortom, een APK coachingsgesprek biedt je een prettige manier om bezig met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je hoeft geen coachingstraject gevolgd te hebben om gebruik te kunnen maken van een APK coachingsgesprek.

Wat ik je bied

Ik bied het APK coachingsgesprek op 2 manieren aan.

Los coachgesprek

Los coachgesprek van maximaal 1,5 uur

Tarief € 142,50 per sessie

6-rittenkaart

Coachgesprek van maximaal 1,5 uur

Tarief € 128,50 per sessie 
Geldigheid rittenkaart: 1 jaar na betaling

Tarieven voor bedrijven op aanvraag.

Vergoedingsmogelijkheden werkgever

Gelukkig hebben werkgevers steeds meer oog voor het welbevinden van medewerkers. Steeds vaker zijn zij bereid om de kosten voor opleiding en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling te betalen. Er is dan vaak ook budget voor gereserveerd voor coaching.

Wil je weten of de organisatie waar je werkt, bereid is om de kosten van coaching te vergoeden? Neem dan contact op met je leidinggevende of met de HR contactpersoon.

Wil je kennismaken?

Hier lees je meer over mij. Heb je interesse in een APK coachingsgesprek? Dan is het fijn om eerst kennis te maken en te onderzoeken of we een klik hebben. Plan hieronder direct een kennismakingsgesprek in.

Chat
💬 Hulp nodig?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?