Coachtraject

Coachingstraject

Een klik en een gevoel van vertrouwen zijn de basis van een succesvol coachingstraject. Elk traject start daarom met een gratis en vrijblijvende kennismaking. In mijn coaching werk ik aan veiligheid en vertrouwen. Mijn klanten vinden vooral mijn rust, doelgerichtheid en humor heel prettig. Wanneer er vertrouwen is, volgt het eerste gesprek, al dan niet samen met een opdrachtgever. In dit gesprek bespreken we het doel van het coachtraject.

Dit traject is zeer geschikt voor jou wanneer je: 

  • Graag beter wil leren omgaan met een gevoel van onzekerheid en meer inzicht wil krijgen in wie je bent en wat jou uniek maakt.
  • Ervaart dat het op je werk niet lekker loopt. Je wilt begrijpen waarom het werk je zoveel energie kost en vaak stress geeft.
  • Last hebt van je eigen (faal)angst, perfectionisme of gebrek aan assertiviteit en hier beter mee wilt leren omgaan.
  • Grip wilt krijgen op wat je kan veranderen en loslaten wat je niet kan veranderen.
  • Je opgesloten voelt in een gouden kooi en daar graag uit zou willen maar veel belemmeringen ziet om eruit te stappen.

Kortom: je wil stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling en zoekt professionele begeleiding van een coach die rust en vertrouwen biedt.

Coachingstechnieken

Tijdens het traject geef ik je inzichten in belemmerende patronen en leer je hoe je deze kunt doorbreken. Je werkt aan opdrachten om nieuw, door jou gewenst, gedrag in de praktijk te brengen. Ik werk met diverse gangbare methodes zoals Transactionele Analyse, biografisch werken, de kernkwadranten van Daniel Ofman en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Daarnaast maak ik gebruik van mijn kennis van het Enneagram. Belangrijk onderdeel in het traject is dat je, naast de opdrachten, na elk gesprek een reflectieverslag schrijft. Zo blijf je ook buiten de gesprekken om actief met het traject bezig zodat hetgeen je geleerd en gedaan hebt, nog beter beklijfd. 

Het coachingstraject

Het traject is er vooral op gericht dat je leert te doen, ondanks de angst en de onzekerheid die je voelt. Het vergroten van je zelfvertrouwen gaat stap voor stap. Je gaat steeds meer merken hoeveel zelfvertrouwen je al ontwikkeld hebt.

Duur van het traject:
4-7 gesprekken

Duur gesprekken:
Gemiddeld 1½ uur per gesprek

Locatie gesprekken:
Woerden

Coachtraject-Woerden

Wil jij meer ontspannen kunnen leven en werken? Neem dan contact met mij op.