Coachingstraject

Een klik en een gevoel van vertrouwen zijn de basis van een succesvol coachingstraject. Elk traject start daarom met een gratis kennismaking. In mijn coaching werk ik aan veiligheid en vertrouwen. Mijn klanten vinden vooral mijn rust, doelgerichtheid en humor heel prettig. Wanneer er vertrouwen is, volgt het eerste gesprek. In dit gesprek bespreken we het doel van de coaching en de coachvraag. Wat wil je leren? Als zelfvertrouwen coach help ik jou graag bij het zetten van de volgende stap. 

Een Coachingstraject is zeer geschikt voor jou wanneer je:

 • Beter wil leren omgaan met een gevoel van onzekerheid.
 • Wilt leren hoe je stress en spanningen kunt verlagen die komen kijken bij een gevoel van onzekerheid.
 • Rust en ontspanning zoekt.
 • Weer wilt genieten van het leven.
 • Last hebt van je eigen gedrag (zoals perfectionisme, drammen, pushen, pleasen, subassertiviteit) en meer balans wilt vinden.
 • Wilt leren grenzen aangeven en/of assertiever te communiceren.
 • Grip wilt krijgen op wat je kan veranderen en wilt leren loslaten wat je niet kan veranderen.
 • Af wilt van het gevoel dat je ieder moment door de mand kunt vallen.
 • Al langere tijd niet lekker in je vel zit en de oorzaken daarvan wilt aanpakken.
 • Minder last wilt hebben van wat anderen van je vinden.
 • Klaar bent met de situatie waar je in zit en je worstelingen wilt aanpakken, bijvoorbeeld een relatie die je niet meer gelukkig maakt.

Kortom: je wilt stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van zelfvertrouwen en zoekt professionele begeleiding van een coach die rust en vertrouwen biedt.

Hoe ik jou begeleid 

Tijdens het coachingstraject geef ik je inzichten in belemmerende patronen en leer je hoe je deze kunt doorbreken. Je werkt aan opdrachten om nieuw, door jou gewenst, gedrag in de praktijk te brengen. Coachen doe ik met diverse gangbare methodes zoals Transactionele Analyse, biografisch werken, oplossingsgericht coachen, de kernkwadranten van Daniel Ofman, Voice Dialogue en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Daarnaast maak ik gebruik van mijn kennis van het Enneagram. 

Belangrijk onderdeel in het traject is dat je, naast de opdrachten, na elk gesprek een reflectieverslag schrijft. In het reflectieverslag schrijf je wat je tijdens de gesprekken geleerd hebt en hoe je daar in de praktijk mee aan de slag gegaan bent. Zo blijf je ook buiten de gesprekken om actief met het traject bezig zodat je nog meer uit het coachtraject haalt. 

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Het coachingstraject is er vooral op gericht dat je leert door te doen. Ondanks de angst en de onzekerheid die je voelt. We werken aan bewustwording; pas wanneer je je bewust bent, kun je veranderen. Daarnaast leer je op een andere manier te kijken zodat situaties minder impact op je hebben. Het vergroten van je zelfvertrouwen gaat stap voor stap. Je gaat steeds meer merken hoeveel zelfvertrouwen en stevigheid je al ontwikkeld hebt. Dit zorgt voor rust en ontspanning.

Duur van het traject:
5 – 8 gesprekken

Duur gesprekken:
1 uur per gesprek

Locatie gesprekken:
Woerden (5 minuten vanaf de A12 en op loopafstand van
het NS station)

Wat kost een coachingstraject?

De kosten per sessie van 1 uur bedragen € 90,= (particulier tarief). Afhankelijk van het aantal sessies kost een coachingstraject dus tussen de € 450,= en € 720,= (particulier tarief). Een traject kan naar behoefte verlengd worden waarbij we blijven werken aan hetzelfde doel of werken aan nieuwe doelen.

Tarieven voor bedrijven op aanvraag.

Coachingstraject-Woerden

Meer weten over zelfvertrouwen coaching?

Heb je nog vragen over wat zelfvertrouwen coaching voor jou kan betekenen? In dit artikel lees je bijvoorbeeld het antwoord op de vraag of een coach de juiste persoon is om je te begeleiden naar meer zelfvertrouwen.

 

Wil je meer weten over mij, klik dan hier of plan hieronder direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Chat openen
Neem direct contact op
Hallo, waarmee kan ik je helpen?