fbpx

Coachtraject

Coachingstraject

Een klik en een gevoel van vertrouwen zijn de basis van een succesvol coachingstraject. Elk traject start daarom met een gratis en vrijblijvende kennismaking. In mijn coaching werk ik aan veiligheid en vertrouwen. Mijn klanten vinden vooral mijn rust, doelgerichtheid en humor heel prettig. Wanneer er vertrouwen is, volgt het eerste gesprek, al dan niet samen met een opdrachtgever. In dit gesprek bespreken we het doel van het coachtraject. Als zelfvertrouwen coach help ik jou graag bij het zetten van de volgende stap. 

Een Coachingstraject is zeer geschikt voor jou wanneer je:

  • Beter wil leren omgaan met een gevoel van onzekerheid en meer inzicht wil krijgen in wie je bent en wat jou uniek maakt.
  • Wilt leren hoe je stress en spanningen kunt reduceren die komen kijken bij een gevoel van onzekerheid en wanneer je meer rust en ontspanning wilt ervaren.
  • Ervaart dat het op je werk niet lekker loopt. Je wilt begrijpen waarom het werk of de omgang met collega’s en leidinggevenden je zoveel energie kost en vaak stress geeft.
  • Last hebt van je eigen (faal)angst, perfectionisme of gebrek aan assertiviteit en hier beter mee wilt leren omgaan.
  • Grip wilt krijgen op wat je kan veranderen en loslaten wat je niet kan veranderen.
  • Minder last wilt hebben van wat anderen van je vinden en je minder snel gekwetst of afgewezen wilt voelen.
  • Je opgesloten voelt in een gouden kooi en daar graag uit zou willen maar veel belemmeringen ziet om eruit te stappen.
  • Klaar bent met de situatie waar je in zit en je worstelingen wilt aanpakken.

Kortom: je wilt stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van zelfvertrouwen en zoekt professionele begeleiding van een coach die rust en vertrouwen biedt.

Hoe ik jou begeleid 

Tijdens het traject geef ik je inzichten in belemmerende patronen en leer je hoe je deze kunt doorbreken. Je werkt aan opdrachten om nieuw, door jou gewenst, gedrag in de praktijk te brengen. Coachen doe ik met diverse gangbare methodes zoals Transactionele Analyse, biografisch werken, oplossingsgericht coachen, de kernkwadranten van Daniel Ofman en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Daarnaast maak ik gebruik van mijn kennis van het Enneagram. Belangrijk onderdeel in het traject is dat je, naast de opdrachten, na elk gesprek een reflectieverslag schrijft. In het reflectieverslag schrijf je wat je tijdens de gesprekken geleerd hebt en hoe je daar in de praktijk mee aan de slag gegaan bent. Zo blijf je ook buiten de gesprekken om actief met het traject bezig zodat je nog meer uit het coachtraject haalt. 

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Het coachingstraject is er vooral op gericht dat je leert te doen, ondanks de angst en de onzekerheid die je voelt. Het vergroten van je zelfvertrouwen gaat stap voor stap. Je gaat steeds meer merken hoeveel zelfvertrouwen en stevigheid je al ontwikkeld hebt. Dit zorgt voor rust en ontspanning.

Duur van het traject:
6 – 8 gesprekken

Duur gesprekken:
1 uur per gesprek

Locatie gesprekken:
Woerden of online

Wat kost coaching?

De kosten per sessie van 1 uur bedragen € 75,= (particulier tarief). Afhankelijk van het aantal sessies kost een coachingstraject dus tussen de € 450,= en € 600,= (particulier tarief). Een coachtraject kan naar behoefte verlengd worden waarbij we blijven werken aan hetzelfde doel of werken aan nieuwe doelen.

Tarieven voor bedrijven op aanvraag.

Coachtraject-Woerden

Wil jij meer ontspannen kunnen leven en werken? Maak hier direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?