fbpx

Coachtraject

Coachingstraject

Een klik en een gevoel van vertrouwen zijn de basis van een succesvol coachingstraject. Elk traject start daarom met een gratis en vrijblijvende kennismaking. In mijn coaching werk ik aan veiligheid en vertrouwen. Mijn klanten vinden vooral mijn rust, doelgerichtheid en humor heel prettig. Wanneer er vertrouwen is, volgt het eerste gesprek, al dan niet samen met een opdrachtgever. In dit gesprek bespreken we het doel van het coachtraject. Als zelfvertrouwen coach help ik jou graag bij het zetten van de volgende stap. 

Dit coachtraject is zeer geschikt voor jou wanneer je:

  • Beter wil leren omgaan met een gevoel van onzekerheid en meer inzicht wil krijgen in wie je bent en wat jou uniek maakt.
  • Wilt leren hoe je stress en spanningen kunt reduceren die komen kijken bij een gevoel van onzekerheid en wanneer je meer rust en ontspanning wilt ervaren.
  • Ervaart dat het op je werk niet lekker loopt. Je wilt begrijpen waarom het werk of de omgang met collega’s en leidinggevenden je zoveel energie kost en vaak stress geeft.
  • Last hebt van je eigen (faal)angst, perfectionisme of gebrek aan assertiviteit en hier beter mee wilt leren omgaan.
  • Grip wilt krijgen op wat je kan veranderen en loslaten wat je niet kan veranderen.
  • Je opgesloten voelt in een gouden kooi en daar graag uit zou willen maar veel belemmeringen ziet om eruit te stappen.

Kortom: je wilt stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling en zoekt professionele begeleiding van een coach die rust en vertrouwen biedt.

Coachingstechnieken

Tijdens het traject geef ik je inzichten in belemmerende patronen en leer je hoe je deze kunt doorbreken. Je werkt aan opdrachten om nieuw, door jou gewenst, gedrag in de praktijk te brengen. Coachen doe ik met diverse gangbare methodes zoals Transactionele Analyse, biografisch werken, oplossingsgericht coachen, de kernkwadranten van Daniel Ofman en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Daarnaast maak ik gebruik van mijn kennis van het Enneagram. Belangrijk onderdeel in het traject is dat je, naast de opdrachten, na elk gesprek een reflectieverslag schrijft. Zo blijf je ook buiten de gesprekken om actief met het traject bezig zodat hetgeen je geleerd en gedaan hebt, nog beter beklijfd.

Het coachtraject

Het coachtraject is er vooral op gericht dat je leert te doen, ondanks de angst en de onzekerheid die je voelt. Het vergroten van je zelfvertrouwen gaat stap voor stap. Je gaat steeds meer merken hoeveel zelfvertrouwen en stevigheid je al ontwikkeld hebt. Dit zorgt voor rust en ontspanning.

Duur van het traject:
6 – 8 gesprekken

Duur gesprekken:
1 – 1½ uur per gesprek

Locatie gesprekken:
Woerden of online

Kosten:
€ 75,= per uur (particulier tarief)
Tarieven voor bedrijven op aanvraag.

Coachtraject-Woerden

Wil jij meer ontspannen kunnen leven en werken? Maak hier direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?