FAQ

Je wilt graag naar een coach maar je zit nog vol met vragen. Hieronder heb ik de meest gestelde vragen op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op.

FAQ Coachingstrajecten

Ik bied (life) coaching, loopbaantrajecten en stress- en burn-out coaching. Ook geeft ik Voice Dialogue sessies.

Afhankelijk van het soort coaching duurt een coachingstraject tussen de 3 – 8 sessies. Bij stress- en burn-outcoaching kan dit langer zijn afhankelijk van de situatie waar je in zit. 

De frequentie van de coachingsgesprekken is meestal eens per 2 tot 3 weken. Dit spreken we van tevoren met elkaar af.

(Life) coaching / Stress en burn-out: 1 uur

APK-gesprek: 1,5 uur

Loopbaancoaching: gemiddeld 1,5 uur

Voice Dialogue: 1 a 1,5 uur

De kosten van een coachtraject hangen af van het gekozen traject en de duur van de coaching. Bij elk traject vind je de actuele prijzen. Bij coaching en stress- en burn-out coaching maak ik tijdens de kennismaking een eerste inschatting van het aantal sessies. Bij loopbaantrajecten ligt het aantal sessies en de prijs meestal van tevoren vast.

De coachingstrajecten bij mij worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk dat een werkgever de kosten voor coachingstrajecten vergoed of daaraan bijdraagt. Soms is er een budget per medewerker beschikbaar en even zo vaak is er een subsidie aanwezig (bijvoorbeeld vanuit de CAO). Je kunt informatie opvragen bij je leidinggevende en/of HR-afdeling. 

Ja, ik bied ook APK-coachgesprekken. Dit is mogelijk vanaf 1 gesprek. Bekijk hier de informatie over de APK-gesprekken. Of plan direct een advies- of coachgesprek in.

Ook geef ik Voice Dialogue sessies. Deze zijn ook los af te nemen. Hier lees je meer over Voice Dialogue.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn eigen coachruimte in Woerden of online.

Er is geen lange wachtlijst. Op dit moment is het startmoment ca. 4-6 weken na een kennismakingsgesprek. In die periode ontvang je van mij alvast wat voorbereiding zodat je naar het startmoment toewerkt.

Ja, het komt regelmatig voor dat iemand eerst een aantal sessies van het een doet, gevolgd door bijvoorbeeld een (verkort) loopbaantraject. 

Het eerste doel van het kennismakingsgesprek is elkaar te leren kennen en te onderzoeken of er wederzijds vertrouwen is om met elkaar aan de slag te gaan. Het tweede doel is te onderzoeken of ik jou kan helpen met jou vraag, of dat ik je beter kan doorverwijzen. En ten derde bespreken we uiteraard waar je aan wilt werken.

In het kennismakingsgesprek maken we alvast een start met de intake. Wanneer we met elkaar aan de slag gaan, maken we de intake af tijdens het eerste coachingsgesprek.

Voor een kennismakingsgesprek van 1 uur breng ik € 29,= in rekening. 

Direct naar afspraak 

Chat
💬 Hulp nodig?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?