Gratis ontwikkeladvies

Update april 2021

Op dit moment is het niet mogelijk om gebruik te maken van het gratis ontwikkeladvies. Zodra daar weer mogelijkheden voor zijn, dan communiceer ik dat via deze website, de social media kanalen en de nieuwsbrief.

Vanaf 1 december 2020 was het weer mogelijk om deel te nemen aan het gratis ontwikkeladvies. De 50.000 trajecten waren binnen 24 uur geregistreerd. Het is daarom op dit moment niet mogelijk om deel te nemen aan het gratis ontwikkeladvies. 

Wilde je graag deelnemen maar was je te laat voor het ontwikkeladvies? Werkgevers hebben meestal budget voor (loopbaan)coaching en ook biedt de CAO vaak mogelijkheden. Neem contact op met je leidinggevende en/of de HR-afdeling om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je recent je baan verloren of staat dat binnenkort te gebeuren? Of heb je tijdens je vakantie eens goed nagedacht over je werk en zou je graag wat anders willen maar weet je niet waar jouw kansen liggen?

Vanaf 1 augustus 2020 krijg je als werkende, werkzoekende of ZZP-er van 18 jaar en ouder de mogelijkheid om gratis ontwikkeladvies (t.w.v. € 700,=) aan te vragen. Het doel van het Ontwikkeladvies is om je bewust te maken van het belang om jezelf te blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan.

Het ontwikkeladvies start met een online arbeidsmarktscan. Je wordt je bewust van je huidige situatie en krijgt inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en scholingsmogelijkheden die aansluiten op jouw ervaring en wensen.

Het traject ziet er als volgt uit:

  • intake
  • online arbeidsmarktscan
  • inzicht in competenties, drijfveren, vaardigheden, eisen die de deelnemer stelt aan het werk
  • toekomstmogelijkheden in een concreet ontwikkelplan
  • advies over persoonlijke, financiële en rechtspositionele zaken.

Daarnaast kunnen naar behoefte zaken aan de orde komen als; waar moet een Linkedin profiel aan voldoen, hoe stel je een goed cv op, hoe kom ik in beeld bij een werkgever?

Locatie gesprekken: Woerden of online

Chat
💬 Hulp nodig?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?