fbpx

Gratis tips, oefeningen & eBook

Op deze pagina staat een checklist om erachter te komen of je gegaslight wordt, de zelfvertrouwen test, een overzicht met praktische tips om ontspannen op vakantie te gaan en een gratis oefening. Heb je vragen naar aanleiding van deze gratis downloads? Stel ze dan gerust!

Checklist gaslighting

Heb je wel eens gehoord van gaslighting? Gaslighting is een vorm van geestelijke mishandeling waardoor je gaat twijfelen aan jezelf en je verontschuldigt voor dingen die niet jouw schuld zijn. Het doel van de ander (bewust of onbewust)  is om jouw zelfvertrouwen te breken en je klein te krijgen zodat de ander macht en controle over je krijgt. Hierdoor word je meestal steeds afhankelijker van de gaslighter. Wil jij weten of dit bij jou speelt, download dan de checklist.
Gaslighting

Al 319x gedownload

Zelfvertrouwen test

Werken aan je zelfvertrouwen start met te weten waar je staat op dat gebied. Doe de gratis zelfvertrouwentest en ontvang direct de uitslag.

Praktische tips om ontspannen op vakantie te gaan

Ga jij net als veel andere mensen vaak gestrest op vakantie? Probeer jij ook het werk van zes weken in je laatste week te proppen? Het gevolg is dat je super gespannen op vakantie gaat en langer nodig hebt om echt tot rust te komen. Lees hier de praktische tips die ik voor jou verzameld heb en ga relaxter op vakantie!

Coachingstraject-Woerden

Al 129x gedownload

Gratis oefening

Wil je oefenen met meer dingen doen die je nog niet durft? Download dan hier de gratis oefening ‘Neem elke dag een klein risico’.

Faalangst-coaching

Al 214x gedownload

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?