Gratis tips, oefeningen & eBook

Gratis zelfvertrouwen oefeningen

Op deze pagina staat een checklist om erachter te komen of je gegaslight wordt, een overzicht met praktische tips om ontspannen op vakantie te gaan en de gratis oefening ‘Neem elke dag een klein risico’. Heb je vragen naar aanleiding van deze gratis downloads? Stel ze dan gerust!

Simone-Donker-coach

Het levenswiel

Wil je weten wat ervoor zorgt dat je niet lekker in je vel zit? Lees dan de blog Niet lekker in je vel zitten en het volg ‘In vijf stappen weer lekker in je vel’. Een van die stappen is het invullen van je levenswiel. Print het levenswiel en geef per aspect aan hoe je nu scoort. Door ook aan te geven hoe je de gewenste situatie ziet, krijg je gelijk in beeld waar werk aan de winkel is.

Niet-lekker-in-je-vel-zitten
0

Downloads

Praktische tips om ontspannen op vakantie te gaan

Ga jij net als veel andere mensen vaak gestrest op vakantie? Probeer jij ook het werk van zes weken in je laatste week te proppen? Het gevolg is dat je super gespannen op vakantie gaat en langer nodig hebt om echt tot rust te komen. Lees hier de praktische tips die ik voor jou verzameld heb en ga relaxter op vakantie!

Coachingstraject-Woerden
0

Downloads

Checklist gaslighting

Heb je wel eens gehoord van gaslighting? Gaslighting is een vorm van geestelijke mishandeling waardoor je gaat twijfelen aan jezelf en je verontschuldigt voor dingen die niet jouw schuld zijn. Het doel van de ander (bewust of onbewust)  is om jouw zelfvertrouwen te breken en je klein te krijgen zodat de ander macht en controle over je krijgt. Hierdoor word je meestal steeds afhankelijker van de gaslighter. Wil jij weten of dit bij jou speelt, download dan de checklist.
Gaslighting
0

Downloads

Gratis oefening

Wil je oefenen met meer dingen doen die je nog niet durft? Download dan hier de gratis oefening ‘Neem elke dag een klein risico’.

Faalangst-coaching
0

Downloads

Chat
💬 Hulp nodig?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?