Gratis tips, oefeningen & eBook

Op deze pagina staat een checklist om erachter te komen of je gegaslight wordt, de zelfvertrouwen test, een overzicht met praktische tips om ontspannen op vakantie te gaan en een gratis oefening. Heb je vragen naar aanleiding van deze gratis downloads? Stel ze dan gerust!

Het levenswiel

Wil je weten wat ervoor zorgt dat je niet lekker in je vel zit? Lees dan de blog ‘Niet lekker in je vel zitten‘ en volg de 5 stappen. Een van die stappen is het invullen van je levenswiel. Print het levenswiel en geef per aspect aan hoe je nu scoort. Door ook aan te geven hoe je de gewenste situatie ziet, krijg je gelijk in beeld waar werk aan de winkel is.

Niet-lekker-in-je-vel-zitten

Al 334x gedownload

Praktische tips om ontspannen op vakantie te gaan

Ga jij net als veel andere mensen vaak gestrest op vakantie? Probeer jij ook het werk van zes weken in je laatste week te proppen? Het gevolg is dat je super gespannen op vakantie gaat en langer nodig hebt om echt tot rust te komen. Lees hier de praktische tips die ik voor jou verzameld heb en ga relaxter op vakantie!

Coachingstraject-Woerden

Al 189x gedownload

Checklist gaslighting

Heb je wel eens gehoord van gaslighting? Gaslighting is een vorm van geestelijke mishandeling waardoor je gaat twijfelen aan jezelf en je verontschuldigt voor dingen die niet jouw schuld zijn. Het doel van de ander (bewust of onbewust)  is om jouw zelfvertrouwen te breken en je klein te krijgen zodat de ander macht en controle over je krijgt. Hierdoor word je meestal steeds afhankelijker van de gaslighter. Wil jij weten of dit bij jou speelt, download dan de checklist.
Gaslighting

Al 537x gedownload

Zelfvertrouwen test

Werken aan je zelfvertrouwen start met te weten waar je staat op dat gebied. Doe de gratis zelfvertrouwentest en ontvang direct de uitslag.

Gratis oefening

Wil je oefenen met meer dingen doen die je nog niet durft? Download dan hier de gratis oefening ‘Neem elke dag een klein risico’.

Faalangst-coaching

Al 280x gedownload

Chat openen
Neem direct contact op
Hallo, waarmee kan ik je helpen?