fbpx

Gratis tips, oefeningen & eBook

Op deze pagina staat een checklist om erachter te komen of je gegaslight wordt, een overzicht met praktische tips om ontspannen op vakantie te gaan, een gratis oefening en een gratis eBook over een succesvolle feedbackcultuur op de werkvloer. Heb je vragen naar aanleiding van deze gratis downloads? Stel ze dan gerust!

Checklist gaslighting

Heb je wel eens gehoord van gaslighting? Gaslighting is een vorm van geestelijke mishandeling waardoor je gaat twijfelen aan jezelf en je verontschuldigt voor dingen die niet jouw schuld zijn. Het doel van de ander (bewust of onbewust)  is om jouw zelfvertrouwen te breken en je klein te krijgen zodat de ander macht en controle over je krijgt. Hierdoor word je meestal steeds afhankelijker van de gaslighter. Wil jij weten of dit bij jou speelt, download dan de checklist.
Gaslighting

Al 84x gedownload

Praktische tips om ontspannen op vakantie te gaan

Ga jij net als veel andere mensen vaak gestrest op vakantie? Probeer jij ook het werk van zes weken in je laatste week te proppen? Het gevolg is dat je super gespannen op vakantie gaat en langer nodig hebt om echt tot rust te komen. Lees hier de praktische tips die ik voor jou verzameld heb en ga relaxter op vakantie!

Coachtraject-Woerden

Al 52x gedownload

Gratis oefening

Wil je oefenen met meer dingen doen die je nog niet durft? Download dan hier de gratis oefening ‘Neem elke dag een klein risico’.

Faalangst-coaching

Al 118x gedownload

Gratis eBook

Merk jij ook dat er in jouw organisatie meer over elkaar gepraat wordt dan met elkaar? Dat in werkoverleg of 1-op-1 gesprekken niet op tafel komt wat wel zou moeten? En merk je dat dat leidt tot een gevoel van onveiligheid of een onprettige sfeer? Ligt de nadruk in jouw organisatie te veel op kritiek geven in plaats van positieve feedback en waardering uitspreken? Tijd om er wat aan te doen.

Een simpele zoekopdracht naar ‘feedbackcultuur’ op Google levert al gauw 14 miljoen hits op. Blijkbaar leeft het onderwerp. Maar waar begin je? Met mijn eBook ‘De vier voorwaarden voor een succesvolle feedbackcultuur’ leg je de basis.

Na het lezen van mijn eBook ben je in staat om na te gaan hoe de vier voorwaarden binnen jouw organisatie scoren.

Ebook-feedbackcultuur

Al 386x gedownload

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?