Over mij

Hi, wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Als je op zoek bent naar een coach dan is een klik heel erg belangrijk. Of die er is, ontdek je pas in een persoonlijk gesprek. Graag vertel ik je kort wat over mezelf, zodat je me vast iets beter kunt leren kennen. 

Ik ben scherpzinnig, analytisch, grappig, positief en bijna altijd goedgemutst. Op sommige momenten kan ik de kat uit de boom kijken maar meestal is het ijs snel gebroken.

Mijn loopbaan startte ik 28 jaar geleden in Human Resources. Toen heette dat nog Personeelszaken. Ik werkte in verschillende functies en verschillende organisaties. Na verloop van tijd merkte ik dat ik de meeste energie kreeg van de 1-op-1 gesprekken met medewerkers en leidinggevenden. Hen verder helpen in hun ontwikkeling en bij de hobbels van het leven, daar werd ik blij van. Toen werd het mij duidelijk dat ik een andere weg in zou slaan. De laatste jaren was mijn interesse al gewekt voor psychologie en coaching en kreeg ik de kans om coachopleidingen te doen. 

Ik coach vanuit de overtuiging dat ieder mens de keuze heeft om het leven te leven dat hij wil. Ik geloof er dus ook in dat je ondanks gevoelens van onzekerheid stappen kunt zetten. Mijn aanpak is erop gericht om samen met jou de kern bloot te leggen en niet helpende patronen aan te pakken. En om je bewustzijn te vergroten. Ik luister naar wat je vertelt en wat je niet vertelt, ben niet bang om door te vragen en je uit te dagen. Wij lopen samen een stuk naar jouw volgende station waarbij jij verantwoordelijk bent voor je leerproces en de stappen die je zet. Ik ben ervoor om je scherp te houden en je vertrouwen te geven.

Als je op een zondag bij mij komt aanwaaien, dan moet je niet verbaasd zijn dat ik Formule 1 aan het kijken ben. Ook niet als je op vrijdag of zaterdag komt. Want als het even kan, volg ik namelijk ook alle trainingen. Als je dan toch bij mij bent, dan valt je waarschijnlijk mijn uitpuilende boekenkast op. Vol met op kleur gesorteerde boeken op het gebied van coaching, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Want mijn persoonlijke ontwikkeling en die van mijn cliënten is mijn passie. Daarom volg ik  regelmatig trainingen en opleidingen. Naast mijn werk als coach, maak ik websites en ben ik regelmatig bezig met Photoshop.

Simone-Donker-kind
Zelfvertrouwen-vergroten-coach-Woerden

Aangesloten bij:

Er is nog veel meer wat ik over mezelf kan vertellen, en aangezien niet alles aan bod komt bij een kennismakingsgesprek onthul ik je hier vast de dingen die typerend zijn voor mij: 

  • Ik ben moeder van een geweldige dochter én reuze knappe stiefzoon.
  • Simone betekent luisteraar, dus je bent bij mij op de juiste plek. 
  • We hebben bij ons thuis een aanloopkat waarvan het nog steeds niet duidelijk is of die van de overburen is of van ons. Bij ons heet-ie Poekie, net als de vorige aanloopkat. 
  • Ik ben een vrouw met mannen-interesses; naast Formule 1 hou ik van gadgets en auto’s en kan ik meepraten over voetbal. Ook zoek ik thuis altijd de nieuwe apparatuur uit, tot tevredenheid van mijn technische man.

Opleidingen en trainingen:

  • Coachen met Voice Dialogue – Het Balkon 
  • Stress en burn-out coach – Europees Instituut de Baak
  • Master counseling & coaching – Corael Opleidingen (Post-HBO niveau)
  • Opleiding tot Loopbaancoach – Pharos Advies (Post-HBO niveau)
  • Coaching voor professionals – School voor Coaching (Post-HBO/academisch niveau)
  • Coachen met ACT (Acceptance & Commitment Therapy)
Coach-zelfvertrouwen

Let's meet

Denk je bekijken van mijn website; ik zou graag kennismaken? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende afspraak.

Chat openen
Neem direct contact op
Hallo, waarmee kan ik je helpen?