Over mij

Over mij

Het heeft bij mij tot mijn 25e jaar geduurd voor ik zag dat ik mijn leven zelf leuker en waardevoller kon maken en ook dat ik daar zelf invloed op had. Ik leidde een onopvallend leven en ik besloot dat te veranderen door te verhuizen en actief contact met nieuwe mensen te zoeken.

Een paar jaar later ontdekte ik hoeveel het uitmaakte als iemand in je gelooft. Een leidinggevende nam me in vertrouwen, gaf me steeds meer taken en schetste hoe een bepaalde opleiding kon zorgen dat ik een rol zou krijgen die ik graag wilde. Nog wat later zag ik hoe bepaalde tools en theorieën van een coach me nog sneller hielpen om me verder te ontwikkelen.

Met de juiste coach kom je gemakkelijker en sneller tot de kern en leer je hoe je gemakkelijker en fijner kunt leven.

Als kind had ik al een sterke eigen wil. Als ik iets moest doen waar ik het nut niet van inzag of wat gewoon niet leuk was, dan deed ik het niet. Zo stopte ik als twintiger vroegtijdig met school om te onderzoeken wat het bedrijfsleven mij te bieden had. Al na een paar maanden ben ik in het HR vak gerold. Eerst in de HR ondersteuning en later, met de nodige aanvullende opleidingen, als HR adviseur. Een vak dat ik met veel plezier uitoefende en dat me uitstekend ligt. Mijn gesprekken met medewerkers werden tegelijkertijd steeds meer coachend van aard en dat vond ik geweldig. Ik was dan ook blij dat ik de kans kreeg om een coachopleiding bij De Baak te volgen. Omdat ik op zoek was naar nog meer verdieping in mijn coaching heb ik in 2017 de coachopleiding bij de School voor Coaching gevolgd. Toen ik merkte dat ik als coach veel voor anderen kon betekenen, startte ik in 2018 mijn eigen onderneming.

Zelf achter het stuur

Je begrijpt dat de lessen die ik leerde mij de drijfveren geven om ook anderen een spiegel voor te houden in hun ontwikkeling. Hoe kom je van die achterbank af en ga je zelf aan het stuur zitten?

Ik ben degene die je op een veilige en vertrouwde manier een spiegel voorhoudt en stimuleert om de eerste stappen te zetten naar verandering. Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven voel ik snel aan wat er speelt en zie ik hoe medewerkers omgaan met veranderingen in en om het werk. Als buitenstaander kijk ik mee naar binnen, help je begrijpen wat er speelt en reik ik tools aan om anders te kunnen omgaan met veranderingen.

Dit vraagt van mij als coach goede luistervaardigheden. En dat zit wel goed, want Simone betekent luisteraar.

Ik ben gecertificeerd als erkend coach bij de StiR, een onafhankelijke stichting die de kwaliteit van coaches en professioneel begeleiders bewaakt.

Opleidingen & Trainingen

  • Gecertificeerd voor de LoopbaanScreener (Pearson)
  • Pharos Advies  – Opleiding tot Loopbaanadviseur en Loopbaancoach
  • Management Drives gecertificeerd trainer individuen, groepen, teams en organisaties
  • De Baak – Professional als coach
  • School voor Coaching – Leergang coaching voor professionals
  • ISBW HBO personeelsmanagement

Kernwaarden

 

Jezelf zijn – Humor – Nieuwsgierigheid – Eigenaarschap

  • Ik vind het belangrijk dat je gevoel over de dingen die je doet goed is. Dat het klopt wat je doet. Dat kan alleen maar als je jezelf bent.
  • Van veel zaken zie ik de humor in en ik breek ook vaak het ijs met een gevatte opmerking. Humor maakt het leven luchtiger.
  • Met een open blik in het leven staan en je verdiepen in mensen zorgt voor een vervuld leven. Nieuwsgierigheid maakt mij een betrokken coach.
  • Ik vind het belangrijk om in te zien dat je zelf de verantwoordelijkheid draagt voor je leven. Ik noem dat eigenaarschap.
Coach-Woerden

"Geluk is niet afhankelijk van de dingen buiten ons, maar van de manier waarop we die zien".

Leo Tolstoj

Let's meet

Denk je na het lezen van mijn website; ik zou graag kennismaken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Sluit Menu