Reflect, relax and revive

Reflect, relax and revive

De zomervakantie is voor mij altijd een fijn moment om te reflecteren op wat ik het afgelopen half jaar gedaan heb en wat mijn plannen zijn voor de tweede helft van het jaar. Waar ben ik blij mee, wat wil ik anders doen, waar wil ik meer ruimte voor maken? 

Dit kan in mijn HR werk zijn, mijn eigen bedrijf en ook mijn privéleven en mijn gezondheid zijn. Het mooie is natuurlijk om, zodra je weet waar je voor wil gaan, daar ook doelen en acties aan te koppelen.

Zo heb ik laatst met een oud-collega tijdens een etentje onze doelen geëvalueerd en kwamen we tot het mooie inzicht dat we al best wat bereikt hadden en dat er ook nog wel winst te behalen is. Dus een vervolg staat op de planning!

Waar ben jij blij mee wat je het afgelopen half jaar bereikt hebt? Wat heeft je belemmert of weerhouden om stappen te zetten? Wat wil je het komende half jaar anders doen?

De komende weken ga ik dus vakantie houden, een beetje luieren en reflecteren. Ben jij op zoek naar een (loopbaan)coach? Vanaf september ben ik weer met volle aandacht beschikbaar. 

Volg ook mijn Facebookpagina want eind augustus kom ik met een mooie winactie.

#coachingonfriday #coach #vakantie

Geef een reactie