Wat er ook gebeurt, je kan het aan

Angst

Anderen laten weten wat je leest?

Wat een inzicht!

Laatst las ik een interessante zienswijze op angst, namelijk onder elke angst ligt de angst dat je, wat er in je leven gebeurt, niet aan zal kunnen. Dus bijvoorbeeld: bij het idee van het moeten houden van een presentatie breekt het zweet je al uit, want wat als je niet meer weet wat je moet vertellen? Dan ga je af voor al je collega’s, zo denk je en de onderliggende angst is, dat je dat niet aan zal kunnen.

Er even van uitgaand dat je inderdaad af gaat voor je collega’s is de vraag dus of je het werkelijk niet aan zou kunnen. Het is misschien even een ongemakkelijk moment, maar je zou het zeker overleven.

Door het verstevigen van je zelfvertrouwen en het werken aan een positief zelfbeeld ga je na verloop van tijd merken dat wat er ook gebeurt in je leven, je het zeker aan zal kunnen. Zeker als je ook beter in je vel zit. Wil je daaraan werken? Lees dan ook mijn blog hierover.

Nu jij dit weet, wat verandert er voor jou? Wat zou je vanaf nu anders kunnen en willen doen?

#coach #angst #onzekerheid

Zelfvertrouwen coaching

Wil je weten wat je kunt verwachten bij zelfvertrouwen coaching, lees dan dit artikel. Wil je werken aan je zelfvertrouwen en zoek je begeleiding daarbij? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Nu te koop

Coach-zelfvertrouwen

Verder lezen

Hoge lat

Simone-Donker-coach

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 15% korting op het e-book Nooit meer bang voor wat anderen van je vinden.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste zelfvertrouwen blogs.

Na aanmelding ontvang je per e-mail een geautomatiseerd verzoek om je inschrijving te bevestigen. Dan pas is je inschrijving definitief. Mocht je dit bericht niet ontvangen hebben, kijk dan even in je spam-folder.

Ik stuur je geen spam! Lees het privacybeleid voor meer informatie.

Chat
💬 Hulp nodig?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?