Week van de loopbaan

Update 25 september 2023: de Week van de Loopbaan zit er weer op. In 2024 is er natuurlijk weer een Week van de Loopbaan.

Wil je niet zolang wachten? Plan dan hier direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Week van de Loopbaan van 18 tot en met 22 september 2023 - Woerden en omstreken

De Week van de Loopbaan die elk jaar georganiseerd wordt door beroepsvereniging Noloc, vindt plaats in september. Dit jaar ben ik als Noloc lid weer een van de loopbaancoaches die haar deuren opent tijdens deze week. Ik doe dat voor organisaties in Woerden en omstreken. 

Dit jaar staat de Week van de Loopbaan in het teken van het ontwikkelgesprek. En het mooie is: dit gesprek is helemaal gratis.

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. Het is daarom belangrijk om goede medewerkers aan je te binden  en te zorgen dat ze hun werk zo optimaal en fit mogelijk kunnen doen. Dat zij gemotiveerd zijn en werkplezier ervaren. Daarom is een Noloc ontwikkelgesprek een mooie kans voor zowel werknemers als organisaties om te reflecteren op de huidige situatie en te onderzoeken waar kansen liggen voor verbetering.

Medewerkers krijgen de mogelijkheid om met een deskundige en ervaren coach hun mogelijkheden te bespreken en interne mobiliteit te verkennen. En omdat voor organisaties gemotiveerde medewerkers die goed in vel zitten van onschatbare waarde zijn, is het ook een goede gelegenheid om een onafhankelijk en gecertificeerd specialist, zoals een Noloc coach, daarbij advies te laten geven. 

Voor werknemers

Voor werknemers is het essentieel om regelmatig stil te staan bij hun motivatie, ambities en loopbaanontwikkeling. In een wereld waarin werk voortdurend verandert door technologische innovaties en traditionele loopbaanpaden niet meer vanzelfsprekend zijn, kan een Noloc ontwikkelgesprek helpen om werkstress te voorkomen en zelfvertrouwen en vitaliteit te vergroten.

Samen met een Noloc coach kan je reflecteren onder andere op:

  • vaardigheden
  • ambities
  • zingeving
  • werk-privébalans
  • groeimogelijkheden

Dit levert waardevolle inzichten en praktische handvatten voor toekomst en carrière.

Voor werkgevers

Door te luisteren naar wensen en ambities van werknemers en samen te zoeken naar ontwikkelingsmogelijkheden, kunnen nieuwe kennis, vaktechnische vaardigheden en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld. Een gecertificeerde Noloc coach helpt organisaties om functies creatief aan te passen zodat de individuele talenten van medewerkers optimaal tot hun recht komen. Door af te stemmen op medewerkers en samen te werken op basis van deskundig advies wordt het potentieel van zowel medewerkers als organisatie vergroot.

Beroepsvereniging Noloc

Noloc is dé beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals en Jobcoaches in Nederland en de autoriteit op het gebied van het loopbaanvak. Door de elkaar steeds sneller opvolgende veranderingen op het gebied van werk en de arbeidsmarkt, wordt het vak van de loopbaanbegeleider of loopbaancoach steeds belangrijker.

Wil je meer weten over Noloc of het keurmerk voor de loopbaanprofessional bekijk dan de Noloc website.

Gratis ontwikkelgesprekken tijdens de week van de loopbaan

Ik bied organisaties uit Woerden en omgeving van 18 tot en met 22 september a.s. gratis ontwikkelgesprekken, zowel in mijn coachruimte in Woerden als online.

Doelgroep

Het ontwikkelgesprek is bestemd voor iedereen:

 • HR professionals
 • Leidinggevenden
 • Medewerkers
 • Directieleden
Week van de Loopbaan Woerden Simone Donker

Wil je met jouw organisatie deelnemen aan de Week van de Loopbaan?

Wil je graag met jouw organisatie bij mij deelnemen aan deze week, meld je dan hieronder aan. Je ontvangt dan (beeld)materiaal voor intranet of een nieuwsbrief. En een link naar mijn website zodat medewerkers zelf een afspraak voor het vrijblijvende ontwikkelgesprek kunnen inplannen.

Chat
💬 Hulp nodig?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?