winactie-coach

win een

boek

Tijdens de inofficiële Boekenweek van 6 tot en met 14 maart 2021

Waarom deze winactie?

Van 6 tot en met 14 maart 2021 zou de Nationale Boekenweek plaatsvinden. Vanwege corona is de Boekenweek verplaatst naar de zomer.

Wel worden er deze week verschillende on- en offline activiteiten georganiseerd waarmee het boek gevierd wordt en iedereen wordt opgeroepen om zijn of haar favoriete boekhandel te blijven steunen. Om die reden heb ik ervoor gekozen om een boeken winactie te organiseren en het gewonnen boek te kopen bij de plaatselijke boekhandel.

Wie ben ik?

Ik ben Simone Donker, en ik ben als zelfstandig (loopbaan)coach werkzaam in Woerden. Ik begeleid mensen die last hebben van onzekerheid en/of faalangst om meer ontspannen te leven en werken. Problemen waar mijn klanten bv. tegenaan lopen zijn: teveel van zichzelf vragen door bv perfectionisme, een gebrek aan assertiviteit, moeite met grenzen aangeven, keuzes maken en controle willen houden. 

Het lezen van boeken kan enorm ondersteunend zijn bij  je persoonlijke ontwikkeling of werken als versneller in een coachtraject.

kies je boek

Compassie-coach

compassie als sleutel tot geluk

Als er iets is wat de samenleving op dit moment nodig heeft, dan is dat compassie. Wanneer was je voor het laatst ontspannen, kalm en tevreden? Wanneer was je voor het laatst langere tijd gelukkig: vrolijk, opgewekt, vitaal? Veel mensen hebben last van chronische stress. Zij vinden onvoldoende de balans tussen (in)spanning en ontspanning. Wanneer je chronische stress ervaart is het niet alleen moeilijk om gelukkig te zijn, stress is ook een belangrijke oorzaak van burn-out, angst en depressie. Een veelvoorkomende bron van chronische stress ligt in onszelf: we zijn kritisch op onszelf en stellen hoge eisen aan onszelf. 

Denk je sterk

denk je sterk

Zelfvertrouwen begint vanbinnen in je manier van denken en kan groeien door het contact met andere mensen. Denk je sterk helpt via cognitieve (gedachte)technieken bij het verbeteren van een negatief zelfbeeld en het bijbehorende Denk je zeker helpt je buitenwereld te veranderen en het contact met anderen te verbeteren. Het doel is om zelfvertrouwen te krijgen en sociale onzekerheid te verminderen.

Een praktisch boek om met je zelfbeeld en zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

winactie-coach

boek naar keuze

Liever een ander boek winnen? Dat kan. Je kunt een boek naar keuze winnen t.w.v. € 25,=.

doe mee

Kijk op www.simonedonker.nl/winactie voor de actievoorwaarden.
Chat
💬 Hulp nodig?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?