winactie maart 2021

Winactie maart 2021

Wat kan je winnen?

 • Je maakt kans op een van de twee geselecteerde boeken tijdens de inofficiële boekenweek van 6 tot en met 14 maart 2021.
 • Bij meer dan 25 nieuwe inschrijvingen voor de nieuwsbrief of 25 nieuwe volgers op de Facebook bedrijfspagina verloot ik 2 boeken.
 • De winnaar krijgt persoonlijk bericht via e-mail waarna de prijs zal worden opgestuurd naar het huisadres.
 • Op deze winactie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

Hoe kan je deelnemen?

 • Vul het deelnameformulier in op de website, geef aan welk boek je wil winnen en waarom.
 • Je kunt je winkans vergroten door:
  – je aan te melden voor de nieuwsbrief
  – Simone Donker coaching & advies op Facebook te volgen 
  – @simoon.coach op Instagram te volgen
  – door een vriend te taggen onder een van de social media berichten

Actievoorwaarden en spelregels

 1. Winacties worden uitgeschreven door Simone Donker onder de handelsnaam Simone Donker coaching & advies gevestigd te Woerden. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je via het deelnameformulier op de website hebt aangegeven welk boek je zou willen winnen en waarom. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
 6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 9. De winnaar wordt binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
 10. Simone Donker coaching & advies kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Simone Donker coaching & advies voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. Je e-mailadres kan in de toekomst gebruikt worden om diensten onder de aandacht te brengen. Je kunt natuurlijk altijd aangeven dat je deze e-mails niet meer wilt ontvangen, door op de afmeldlink te klikken in de desbetreffende e-mail
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Simone Donker coaching & advies.
 15. Simone Donker coaching & advies handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 16. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Simone Donker coaching & advies Parijslaan 11, 3446 AT Woerden, 06 13 93 76 78. E-mail: simone@simonedonker.nl. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie
Chat
💬 Hulp nodig?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?